Rakan Kongsi

PEMBIAYAAN PERIBADI COSHARE

JUMLAH PEMBIAYAAN

5,000.00 (minimum) - 100,000.00 (maksimum) 

TEMPOH PEMBIAYAAN

2 tahun (24 bulan) - 12 tahun (144 bulan)

DOKUMEN YANG DIPERLUKAN

SYARAT KELAYAKAN

Kuwait Finance House

Pembiayaan Peribadi-i KFH khas untuk kakitangan kerajaan dan badan berkanun terpilih dengan kadar keuntungan rendah 3.99% dengan payout tertinggi 97% jika dibandingkan dengan mana bank atau koperasi. Pembiayaan ini dibiayai oleh Kuwait Finance House (KFH) dimana pembayaran balik pembiayaan adalah melalui Program Potongan Gaji Coshare Holding Berhad.

Pembiayaan / Pinjaman Peribadi-i Kuwait Finance House untuk Kakitangan Kerajaan dan Badan Berkanun
Pembiayaan Peribadi Khas untuk Kakitangan Kerajaan Malaysia dan Badan Berkanun dari rakan niaga Holding Berhad iaitu institusi kewangan (bank) tempatan dan luar negara. Bayaran balik pembiayaan adalah melalui Program Potongan Gaji Coshare Holding Berhad. 

Al Rajhi Personal Financing-i

Al Rajhi Personal Financing-i dari Al Rajhi Bank adalah pinjaman peribadi Islamik tak bercagar yang patuh Syariah. Pinjaman peribadi ini disasarkan kepada  semua warganegara Malaysia, iaitu dibuka kepada semua sektor pekerjaan, termasuk pesara dan juga mereka yang bekerja sendiri. Pinjaman Al Rajhi ini didatangkan dengan beberapa ciri menarik seperti kadar keuntungan tetap yang rendah, tempoh pembiayaan yang panjang, jumlah pembiayaan yang tinggi, dan juga had umur sehingga 60 tahun masih layak memohon. Tidak seperti sesetengah pinjaman peribadi Islamik yang di Malaysia, Al Rajhi Bank tidak meletakkan tujuan sebagai syarat utama untuk memohon. Anda boleh memohon pinjaman ini tidak kira apa pun tujuan anda – pelaburan, membayar hutang, membayar bayaran muka kenderaan, ubahsuai rumah, dan sebagainya.

Public Bank

Ringankan beban hutang anda dengan langsaikan hutang kad kredit yang berfeadah 18% setahun atau pinjaman yang mahal dengan pinjaman peribadi Public Islamic Bank yang mampu milik ini. Kadar hanya dari 3.99%. Proses pinjaman dalam tempoh 1-2 minggu.
Scroll to Top