Tentang Kami

Siapa Kami

Maklumat Syarikat

Siapa Kami

Maklumat Syarikat

MENGENAI SYARIKAT COSHARE
COSHARE HOLDING BERHAD adalah sebuah syarikat yang telah diwujudkan Kod Potongan Gaji oleh Jabatan Akauntan Negara Malaysia bagi potongan gaji kakitangan kerajaan dan badan berkanun. Antara syarikat atau organisasi yang mendapat kod potongan seperti Coshare termasuk Biro Angkasa dan Bank Simpanan Nasional. 

Kami Membantu Memberi Khidmat Nasihat Kepada Semua Dalam Menguruskan Portfolio Pinjaman Peribadi , Pinjaman Perumahan Dengan Menstruktur Kembali Kewangan Anda Supaya Lebih Baik Dan Terjamin.

Kelebihan Kami

Tidak Melihat Komitmen Luar Payslip

Coshare tidak mengambilkira komitment luar slip gaji

Tidak Perlu Jelas Hutang Blacklist

Peminjam tidak perlu settle hutang blacklist.

Tidak ada Yuran
Keahlian

peminjam Coshare tidak perlu kerana tidak ada konsep keahlian.

Fungsi Coshare

Fungsi CoShare adalah sama seperti Angkatan Koperasi Kebangsaan M’sia (Angkasa), cuma CoShare ini adalah syarikat swasta dan tidak berkaitan dengan Suruhanjaya Koperasi M’sia (SKM) sepertimana Angkasa.

Di Malaysia hanya terdapat 3 agensi yang dibenarkan untuk membuat pemotongan gaji majikan untuk kakitangan kerajaan & badan berkanun iaitu; 

1. BIRO ANGKASA
2. BANK SIMPANAN NASIONAL
3. CoSHARE HOLDING BERHAD

Coshare bukan nama baru dalam bidang pemberian pinjaman, tetapi sebelum ini lebih tertumpu kepada pinjaman pengguna (Consumer Loan). Kini, Coshare bekerjasama bersama sebuah Institusi Kewangan terkemuka dari luar negara (KUWAIT FINANCE HOUSE), menawarkan skim Murabahah Pembiayaan Peribadi-i yang mungkin menjadi salah satu skim pembiayaan peribadi-i terbaik di pasaran masakini.
Scroll to Top